Ponudba vozil

Akcijska ponudba!

Mazda CX-3 z brezobrestnim financiranjem EOM=0% ali popustom -700 EUR

Mazda3 z brezobrestnim financiranjem EOM=0% ali popustom -1.000 EUR

Mazda CX-30 z brezobrestnim financiranjem EOM=0% ali popustom -1.000 EUR

Mazda CX-5 z brezobrestnim financiranjem EOM=0% ali popustom -1.500 EUR

 

Več o ponudbi brezobrestnega financiranja EOM = 0%

Preverite pogoje akcij in dodatnih ugodnosti v AH Kržišnik!

Mazda 2

Čisto uživanje v vožnji prežema vsak vijak in matico Mazde2. Zasnovana je brez kompromisov, je lahkotna, elegantna in okretna, odlikujeta jo oblikovanje KODO – duša gibanja in igriv značaj. Najnovejše Mazdine tehnologije Skyactiv dodatno podkrepijo občutek povezanosti med konjem in jezdecem Jinba Ittai.

Mazda 3

Nova Mazda3 navduši z osupljivo, zmogljivo in zapeljivo podobo ter športno privlačnimi potezami. Oblikovanje vzbuja občutek, da pred vami ni samo avto – gledate namreč umetnino. Igra svetlobe na tekočih linijah vzbuja vtis, da se premika tudi takrat, ko miruje. Na voljo kot hatchback in sedan izvedba.

Mazda CX-3

Vi ste najpomembnejši del vozne izkušnje z Mazdo CX-3 2018, našim edinstvenim kompaktnim športnim terencem. Vsako potovanje je nekaj posebnega z občutkom popolne povezanosti med voznikom in vozilom – Jinba Ittai. Uživajte v športni zmogljivosti in odzivnem vodenju s tehnologijami Skyactiv, slogu vrhunskega oblikovanja KODO, možnostih sistema MZD Connect in izjemnem udobju.

Mazda 6

Izjemna za vožnjo, osupljivo zrela in čudovita na pogled. Mazda6 je elegantna izbira za mesto, poslovno uporabo in dolga potovanja. Odlična izdelava, tehnologije naslednje generacije in izjemno čutno oblikovanje KODO so temelji, na katerih Mazda6 postavlja nova pravila kakovosti in prefinjenosti. Na voljo kot limuzina in karavan.

Mazda CX-5

Mazda CX-5 je srednje velik družinski športni terenec, ki z odlično izdelavo in prefinjenostjo voznika in sopotnike razvaja z razkošjem, zmogljivostjo in uživanjem v vožnji. Na uporabnika osredotočen razvoj Skyactiv zagotavlja izjemno uglajeno vožnjo, ki dopolnjuje izpopolnjeno oblikovanje Kodo – duša gibanja in dovršeno notranjost z lesom in usnjem nappa.

Mazda MX-5

Tako kot originalna Mazda MX-5 tudi najnovejši model tega lahkega športnega avtomobila poskrbi za hitrejši srčni utrip z izjemno okretnostjo in navdušujočim vodenjem. Z nizko držo, pogonom na zadnji kolesi in tehnologijami Skyactiv Mazdo MX-5 občutite kot del svojega telesa. Uživajte v varčni porabi, skromnih izpustih in naprednih vgrajenih povezavah. Na voljo z mehko streho ter tudi z električno pomično trdo streho (RF)!