O nas

Smo družinsko podjetje s tradicijo na področju avtomobilizma že od leta 1981.

Zgodovina

 Z avtoličarsko dejavnostjo smo pričeli že leta 1981. Kasneje smo ponudbo dopolnili s kleparskim popravilom vozil in avtovleko, leta 1990 pa tudi z izposojo vozil.

V letu 1996 smo pridobili licenco za pooblaščeno prodajo ter servis vozil Mazda, nato v letu 2005 za znamko Suzuki ter 2008 še za znamko KIA (do leta 2018).
Leta 2013 smo pri Suzukiju postali uvoznik oz.distributer.
Junija 2014 smo otvorili eno najsodobnejših avtomatskih avtopralnic.

Dejavnosti

Naša sodobna oprema in specializirani strokovnjaki lahko ponudijo storitve iz praktično vseh dejavnosti avtomobilizma. Poleg pooblaščene prodaje novih vozil ter dodatne opreme in servisiranja omenjenih znamk Mazda in Suzuki, ponujamo tudi prodajo rabljenih vozil, vsa avtokleparska in ličarska dela (za vse znamke vozil), servisiranje vozil (za vse znamke vozil), izposoja vozil in avtodoma, vleko vozil, pneumatik center s hrambo gum.

Pregledamo in napolnimo klimatsko napravo v vozilu, popravimo poškodbe od toče (brez ličanja), naredimo optiko podvozja…

Na voljo je najsodobnejša avtomatska samopostrežna avtopralnica, ki omogoča predpranje, pranje podvozja, voskanje,… Če želite, Vam lahko vozilo očistimo mi, tako zunaj, kot znotraj.

Če imate svoj avto kakorkoli poškodovan, smo pravi naslov, da se poškodba odpravi in avto bo zopet kot nov. Imamo vsa potrebna orodja in znanja za takšna popravila. Za popravilo avtomobilskih škod (kuponi, kasko,…) imamo pogodbo z vsemi večjimi slovenskimi zavarovalnicami. Ob popravilu Vašega avtomobila pri nas Vam je na voljo nadomestno vozilo oz. si ga lahko tudi izposodite.

Zakaj izbrati nas?

Mazda Customer 1st Award

CFA2022

Avtohiša Kržišnik Zagorje je že drugo leto zapored prejela priznanje “Customer 1st Award”, ki ga Mazda podeli tistemu pooblaščenemu partnerju, ki doseže najvišji skupni rezultat pri merjenju zadovoljstva strank.

Za nas nagrada pomeni priznanje za dosedanje delo, za napredek pri kakovosti storitev in dobrega odnosa do strank, ki so ga le-te prepoznale in tudi izpostavile.

Predvsem pa gre za obvezo, da vzdržujemo profesionalen nivo še naprej, iščemo prostor za izboljšave v poslovanju, ki je prijaznejše do naših strank.

Ob tej priliki bi se zahvalili vsem našim mazdinim strankam za izkazano zaupanje.

Bonitetna ocena A+

bonitet

Bonitetna hiša CompanyWall bonitetno oceno A+ dodeli podjetju, ki se na svoji poslovni poti uspešno vzpenja, je sposobno poravnati svoje obveznosti in se zanesljivo izogiba poslovnim tveganjem. Sodelovanje s podjetjem, ki ima bonitetno oceno A+, je usmerjeno v uspešen poslovni razvoj.

Bonitetno oceno subjekta bonitetna hiša CompanyWall izračuna glede na preteklo in sedanje poslovanje, kreditno in plačilno sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in druge kriterije. Imetniki certifikata bonitetne odličnosti so redka podjetja, ki se lahko pohvalijo z bonitetno uspešnostjo, ki jo prepoznavajo tako poslovni subjekti v domačem kot tujem poslovnem okolju.