Pneumatic center

Pneumatic center & Tire hotel

Sodoben vulkanizerski servis s kompletno ponudbo – od svetovanja, nakupa, montaže, centriranja, do sezonske hrambe gum. Pri nepravilni obrabi vaših gum, svetujemo optično nastavitev podvozja.
Ugodne cene in plačilo na obroke.

Pneumatike:
Na zalogi imamo pestro izbiro pneumatik. Tako Vam lahko zagotovimo odlične cene in takojšno dobavo. Z dobrimi plačilnimi pogoji so postale tudi dostopnejše.

Zimski kompleti:
Pripravljene imamo komplete koles z zimskimi pneumatikami.
Priporočamo jih zato, ker se s tem izognemo poškodbam letnih platišč (ALU), poleg tega pa so zimska kolesa ponavadi ožje dimenzije in bolj primerna za slabše vozne pogoje, pa še v snegu se bolje odrežejo. Na voljo so z jeklenimi ali litimi platišči (ALU).

Zamenjate jih lahko tudi sami doma oz. pri nas v zelo kratkem času.

Za pooblaščene znamke vozil praviloma montiramo v kompletih originalna platišča in s tem zagotovimo največje zadovoljstvo in ustreznost. Po dogovoru pa Vam lahko dobavimo tudi druga izbrana platišča. Pri kompletih z jeklenimi platišči, je lahko vključen tudi pokrov kolesa. Preverite ugodne cene in plačilne pogoje.

Hramba:
Po zamenjavi pneumatik, jih lahko enostavno pustite pri nas na hrambi. Tako bodo gume počakale naslednjo sezono na varnem in ustreznem prostoru. Kakšen dan pred želeno zamenjavo nas obvestite o svojem prihodu in poskrbimo, da bodo pripravljene, Vi pa ob kavici in časopisu počakate na hitro zamenjavo.

Ponudba pneumatik:

  • Michelin, Continental, Bridgestone, GoodYear, Dunlop
  • Kumho, Toyo, Fulda, Sava, Dayton, Nexen

Cenik